(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ixtirochilik madaniyatini rivojlantirish pedagogik tavfsifi haqida so’z borgan. Abstract: This article talks about the pedagogical description of developing the inventive culture of preschool children.