(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijodkorligini rivojlantirishda triz texnologiyalarini m Abstract: This article talks about the use of triz technologies in activities to develop the creativity of preschool children. ashg’ulotlarda foydalanish haqida so’z borgan.