(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada ma’muriy va o‘quv binolarining energiya samaradorligini oshirishda energiya auditi natijalarining ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida energiya auditi natijalaridan kelib chiqqan holda energiya yo‘qotishlarini kamaytirish, innovatsion texnologiyalarni joriy etish hamda qayta tiklanadigan energiya manbalaridan foydalanish imkoniyatlari o‘rganilgan. Shuningdek, xalqaro me’yoriy hujjatlar va ilg‘or tajribalar asosida energiya samaradorligini oshirish yo‘llari muhokama qilinadi. Maqola energiya auditi sohasida tadqiqot olib borayotgan mutaxassislar, muhandislar va ta’lim muassasalari rahbarlari uchun foydali bo‘lishi mumkin.