(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Dolzarbligi; Iqtisodiyotdagi globallashuv jarayonlari, axborot jamiyatining shakllanishi, respublikamiz ta’lim tizimlarining integrasiyasi tizim oldiga yanada muhim vazifalarni, jahon ta’lim tizimi oldida o‘z mavqeiga ega bo‘lishni qo‘ymoqda. Bu o‘z navbatida kompetensiyali yondashuvga alohida e’tibor qaratishni taqozo etmoqda.