(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mehnat huquqlari va qonuniy manfaatlarni sud orqali himoya qilish mexanizmlari o‘rganiladi. Unda huquqiy asoslar, protsessual jihatlar va sud aralashuvining mehnat nizolarida samaradorligi muhokama qilinadi. Tadqiqot asosiy huquqiy tamoyillar, sud amaliyoti va mehnat huquqlarini sud orqali amalga oshirishdagi muammolarni yoritadi.