(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada musiqa san’atining qadimiyligi, ya’ni o‘zbek ashullachilik maktabi (maqom, ashula, suvora qo‘shiqlar) haqida bo‘lib, maktab namoyondalari to‘g‘risida ma’lumotlar keltiriladi. Аннотация: эта научная статья посвящена древности музыкального искусства, а именно узбекской певческой школе (маком, ашула, сувора песни) и содержит информацию о школьных проявлениях.