(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada muloqot jarayonida inson ruhiyatining tilda namoyon bo‘lishi, unsurlarning ahamiyati, ruh so‘zining mazmuni dunyoviy va diniy tomonlama keng doirada o‘rganilishi, olimlarning nazariy fikrlari, ruh va tilning bir-biri bilan uzviy bog‘liqligi o‘rganildi. Shu bilan birga ruh va tilning psixolingvistika fanidagi o‘rni va ahamiyati atroflicha o‘rganildi hamda ko‘rsatib o‘tildi.