(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ogahiy tarixnavis sifatida o‘z davri haqida yetarlicha tarixiy asarlar yozgan bo‘lib bugun olimning tarixiy asarlari jahon sharqshunoslari tomonidan keng o‘rganilmoqda. Biz shu asarlari haqida Avstryalik olim Amirxanyantsning fikrlari va Ogahiy shaxsiga nisbati haqida maqolada yortilgan bo‘lib. Nina uchun Ogahiy asarlari bu qadar tarixiy asarlari haqida ma’lumotlar ushbu maqolada keltirib o‘tgan.