(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Мамлакатимиздаги музейлар фаолиятини қўллаб қуватлаш,уларнинг маркетинг сиёсати ва хизматлари сохасини комплекс ривожлантириш, музейларга иновацион технологияларни самарали қўллаш, шунингдек музейларда ўзбек халқи ва давлатчилиги тарихи,Биринчи ва Иккинчи Ренесанс даврлари, буюк алломалар хаёти ва фаолиятига оид замонавий янги экспозияларни яратиш,музей тўпламларидаги бой тарихий ва маданий меъросимизни кенг тарғиб қилиш.