(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Наманган вилоят тарихи ва маданияти давлат музейи кўргазмалар залида ота-боболаримиз томонидан ишлатилган дазмолларга кўзингиз тушади, демакки ота-боболаримиз ўша даврларда ҳам ораста бўлиб юриш учун харакат қилганлар.