(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Tezisda bolalarning harakat faoliyati, jismoniy faolligi va bolalarni sog`lomlashtirishda jismoniy tarbiyaninng axamiyati o’rganildi.