(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада хизмат кўрсатиш соҳалари хусусиятлари ва рақобат омиллари қараб чиқилади. Аннотация. В данной статье рассматривается особенности сферы услуг и факторы конкуренции. Annotation. This article examines the specifics of the service sector and the factors of competition.