DARSLARDA O’YINLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ( INFORMATIKA FANI MISOLIDA) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Tezisda o‘yinli texnologiyalarning mohiyati, ulardan ta’limda foydalanish asoslari, afzalliklari va o‘qituvchilarning dars jarayonida amaliy yondashuvlari tahlil qilinadi.