MAKTABGACHA TA’LIMNING USLUBIY TA’MINOTI VA UNING AHAMIYATI. (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’limning uslubiy ta’minoti va uning ahamiyati haqida so’z borgan.Annotation: This article talks about methodological support of preschool education and its importance.