BOLA SHAXSIGA YO‘NALTIRILGANLIGIDAN TA’LIMDA GNOSEOLOGIK O‘QITISHNING MOHIYATI. (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bola  shaxsiga  yo‘naltirilganligidan  ta’limda gnoseologik  o‘qitishning  mohiyati haqida so’z borgan. Abstract: This article discusses the essence of epistemological teaching in education from the perspective of the child's personality.