MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISHDA TRIZ TEXNOLOGIYALARINI MASHG’ULOTLARDA FOYDALANISH. (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijodkorligini rivojlantirishda triz texnologiyalarini mAbstract: This article talks about the use of triz technologies in activities to develop the creativity of preschool children.ashg’ulotlarda foydalanish haqida so’z borgan.