AGROBIZNES KORXONALARIDA INNAVATSION BOSHQARUV VA STRATEGIYALARNI AVTOMATLASHTIRISH (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Anotatsiya: Agrobiznes korxonalarida innovatsion boshqaruv va strategiyalarni avtomatlashtirish, ishlab chiqarish jarayonlarini yanada samarali va tezkor qilishga yordam beradi. Yashil iqtisodiyot sharoitida agrobiznes korxonalarini boshqarish masalasi zamonaviy iqtisodiyotda katta ahamiyat kasb etmoqda. Agrobiznes iqtisodiyotda ekologik barqarorlikni, resurslardan samarali foydalanishni, iqtisodiy rivojlanish va ijtimoiy farovonlikni muvozanatlashni maqsad qilgan iqtisodiy model sifatida ko'rib chiqiladi