KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH JAMIYAT TARAQQIYOTINING ASOSI. (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Hozirgi kunda eng global muammolardan biri bu korrupsiya hisoblanadi.Mazkur maqolada korrupsiyaga qarshi kurash va poraxoʻrlikni olish choralari yoritib berilgan.