ДАВЛАТ ТИББИЁТ МУАССАСАЛАРИДА СОЛИҚ ВА БОШҚА МАЖБУРИЙ ТЎЛОВЛАР БЎЙИЧА ИМТИЁЗЛАР ҲИСОБИ (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация. Ушбу илмий тадқиқот ишида давлат тиббиёт муассасаларида солиқ ва бошқа мажбурий тўловлар бўйича имтиёзлар ҳисобини юритиш тартиби баён қилинган. Солиқ ва бошқа мажбурий тўловлар бўйича имтиёз суммаларини ҳисоботларда акс эттиришнинг муаммоли тарафлари илмий асосланган.