ЖИНОЯТ ПРОЦЕССИДА ПРОЦЕССУАЛ МАЖБУРЛОВ ЧОРАЛАРИ ҚЎЛЛАШ МАСАЛАЛАРИ (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада суд-ҳуқуқ тизимини янада демократлаштириш ва либераллаштириш, фуқароларнинг ҳуқуқ ва эркинликларини мустаҳкам ҳимоя қилиш ҳамда жиноят процессида процессуал мажбурлов чораларини қўллашда юзага келаётган айрим масалаларни бартараф этиш ҳақида фикр юритилган. Шунингдек, мақолада бир қанча таклиф ва мулоҳазалар бериб ўтилган.