“KIBERXAVFSIZLIKNING ZAMONAVIY TAHDIDLARI” (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kiberxavfsizlik sohasidagi zamonaviy muammolar, kiberjinoyat turlari va axborot xavfsizligini ta'minlash usullari muhokama qilinadi.