ZAMONAVIY O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIGA IJTIMOIY TARMOQNING TA'SIRI VA FOYDALI TOMONLARI (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy ijtimoiy tarmoqlar hayotimizning ajralmas qismiga aylangan. Ular nafaqat shaxsiy muloqot va aloqalar uchun, balki ma'lumot almashish, fikr almashish va turli ijtimoiy jarayonlarni boshqarish uchun ham keng imkoniyatlar taqdim etadi. O‘zbekiston va boshqa mamlakatlar uchun ijtimoiy tarmoqlar o‘zbek va ingliz tillarining rivojlanishida muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning ta'siri va foydali tomonlari haqida ma'lumotlar berilgan.