MIS KANDAKORLIK SAN’ATI (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Badiiy metall kolleksiyasi asosan qurollar, uy-ro‘zg‘or buyumlari va safar anjomlari, mis va bronzadan yasalgan turli idishlar, o‘yma naqsh bilan bezatilgan zargarlik buyumlari orqali taqdim etilgan.