MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI SOG`LOMLASHTIRISHDA JISMONIY TARBIYANINNG TUTGAN O’RNI (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Tezisda bolalarning  harakat faoliyati, jismoniy faolligi va  bolalarni sog`lomlashtirishda jismoniy tarbiyaninng axamiyati o’rganildi.