SUVCHECHAK KASALLIGI PROFILAKTIKASI (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Ushbu tezisda Varicella-zoster virusi keltirib chiqaradigan suvchechak epidemiologiyasining oldini olishda qo'llaniladigan  profilaktika choralari yoritiladi. Tadqiqot mavjud profilaktika choralarini baholash uchun adabiyotlarni tahlil qilishni, qo'llanilgan usullarni muhokama qilishni, natijalarni taqdim etishni va kelajakdagi aralashuvlar uchun natijalar, xulosalar va takliflarni har tomonlama o'rganishni o'z ichiga oladi.