ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИ БИЗНЕСНИНГ ЭНГ ИСТИҚБОЛЛИ ЙЎНАЛИШЛАРИДАН БИРИ МИСОЛИДА (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада хизмат кўрсатиш соҳалари хусусиятлари ва рақобат омиллари қараб чиқилади.Аннотация. В данной статье рассматривается особенности сферы услуг и факторы конкуренции.Annotation. This article examines the specifics of the service sector and the factors of competition.