(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada ijtimoiy-pedagogik texnologiyalarning asosiy turlari, ularning ta’lim jarayonidagi o‘rni va samaradorligi tahlil qilinadi. An’anaviy pedagogik texnologiyalar, innovatsion texnologiyalar (interfaol o‘qitish, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari) hamda ijtimoiy moslashuv texnologiyalarining ta’lim jarayoniga ta’siri o‘rganiladi. Shuningdek, O‘zbekiston ta’lim tizimida ijtimoiy-pedagogik texnologiyalarning qo‘llanilishiga oid misollar keltirilgan.