(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Bugungi kunda mamlakatimiz ijtimoiy-iqtisodiy hayotida kechayotgan o’zgarishlar va yangilanishlar, xususan, 2022-2026 yillarda O‘zbekiston Respublikasini rivojlantirishning muhim ustivor yo‘nalishlariga asoslangan Harakatlar strategiyasida o‘sib kelayotgan avlodni jismoniy sog‘lom, ruhiy hamda intellektual fikrlaydigan, qat’iy pozitsiyaga ega, Vatanga sodiq qilib tarbiyalash bilan birga bolalar va navqiron avlodlar o‘rtasida kitobga mehr qo‘yish orqali ongu tafakkurini yuksaltirish hamda matematik, informatik, tabiiy bilimlarni yuksaltirish muhim mezoni sifatida belgilangan.[