(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o’quvchilarini 4K modeli asosida o’qitish metodikasi bayon etilgan bo’lib ushbu faoliyatning pedagogik imkoniyatlari ochib berilgan. Kichik yoshdagi bolalarda ijodiy hamda tanqidiy fikrlashning dolzarbligi, zamonaviy ta‘lim yondashuvlari asosida o‘quvchilar ijodiy hamda tandqidiy fikrlash qobiliyatini tashkil etish samaradorligi haqida bayon etilgan.