(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining tarbiyasida ota-onalar bilan hamkorlikni tashkil etish metodikasi tahlil qilinadi. Ota-onalar va maktab o‘rtasidagi samarali muloqot bolalarning shaxsiy va intellektual rivojlanishiga ta’sir qiluvchi muhim omil hisoblanadi. Maqolada ota-onalar bilan ishlash usullari, tarbiyaviy jarayonda ularning ishtirokini oshirish metodlari hamda hamkorlik samaradorligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar keltiriladi.