(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Aviatsiya xavfsizligi zamonaviy dunyoda eng muhim masalalardan biridir. Har yili millionlab odamlar samolyotlarda sayohat qilishadi, shuning uchun aviatsiya xavfsizligini ta’minlash uchun zamonaviy texnologiyalar va innovatsiyalarni joriy etish zarur. Aviatsiya xavfsizligi nafaqat yo’lovchilarni, balki ekipaj a’zolarini, samolyotlarni va aeroport infratuzilmasini ham o’z ichiga oladi. Ushbu tezisda aviatsiya xavfsizligini ta’minlashda zamonaviy texnologiyalar va ularning muammolari haqida ma’lumotlar berilgan