(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada harakat-tayanch a’zolari jarohatlangan bolalar uchun inklyuziv ta’limning ahamiyati, mavjud muammolar va ularning yechimlari tahlil qilingan. Shuningdek, rivojlangan davlatlardagi ilg‘or tajribalar va O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan loyihalar o‘rganilgan.