(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada nosog‘lom oilalar bilan ishlashning ijtimoiy-pedagogik texnologiyalari tahlil qilinadi. Nosog‘lom oilalarning turlari, ularning bolalar tarbiyasiga ta’siri va ijtimoiy muammolari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, pedagogik va texnologik yondashuvlar asosida nosog‘lom oilalarga ko‘mak berishning samarali usullari yoritiladi.