(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Maqolada xususiy maktablarni boshqarish uchun zarur menejment ko‘nikmalari tahlil qilingan. Ilg‘or xalqaro tajribalar o‘rganilib, ularning O‘zbekiston sharoitida qo‘llash imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, strategik rejalashtirish, moliyaviy menejment va innovatsion boshqaruv bo‘yicha tavsiyalar berilgan. В статье анализируются управленческие навыки для частных школ. Рассмотрены передовые международные модели управления и их применение в Узбекистане. Даны рекомендации по стратегическому планированию, финансовому менеджменту и инновационному управлению. The article examines essential management skills for private schools. Advanced international models are analyzed, and their applicability to Uzbekistan is explored. Recommendations are provided on strategic planning, financial management, and innovative leadership.