(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada targeting va retargeting tushunchalari, ularning raqamli marketingdagi o‘rni hamda samaradorligini oshirish usullari ko‘rib chiqiladi. Maqolada mijozlarni segmentatsiya qilish, maqsadli auditoriyani aniqlash va ularga mos reklama strategiyalarini ishlab chiqish muhimligi yoritiladi. Shuningdek, retargeting texnologiyasi orqali mijozlarning brend bilan qayta aloqasini ta’minlash usullari ham tahlil qilinadi. Maqola biznes egalari, marketologlar va raqamli reklama bilan shug‘ullanuvchilar uchun foydali bo‘lib, amaliy tavsiyalar va ilg‘or usullarni o‘z ichiga oladi.