(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada favqulodda vaziyatlarning oldini olish va ularni bartaraf etishda ishtirok etuvchi kuchlar va vositalar hamda ularning samaradorligi ko’rib chiqiladi. Tadqiqot turli favqulodda vaziyatlarga javob berish mexanizmlarini tahlil qilib, ularning qo‘llanilishi va samaradorligini oshirish strategiyalarini o‘rganadi. Ushbu tadqiqot favqulodda vaziyatlarga tayyorgarlik va boshqaruvni yaxshilashga hissa qo‘shadigan texnologik, insoniy va institutsional resurslarni keng qamrovli ko‘rib chiqadi.