(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada akvatoriyalarning plyaj zonalarida dam oluvchilarning xavfsizligini ta’minlash masalalari ko’rib chiqiladi. Plyaj hududlarida xavfsizlik choralari, qutqaruv xizmatlari faoliyati va xavf-xatarlarni kamaytirish usullari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Tadqiqot natijalari plyaj zonalarida xavfsizlikni oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqishga qaratilgan.