(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tili o‘qitish metodikasi haqida, bugungi kunda ingliz tilini o‘rganish muhim vazifalardan biriga aylanib qolayotganligi haqida, chet tillarini o‘rgatishga qiziqish oshdi va yoshlar uchun ko‘plab imkoniyatlar yaratib berilayotganligi haqida va shu bilan birga bilim ko‘nikmalarini oshirish haqida so‘z boradi.