(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktablarida fizikadan turli tipdagi masalalar yechish asosida fanga oid kompetensiyalarni shakllantirish hamda oʻquv faoliyatini tashkil muammosining ahamiyatiga bogʻliqligi. Undan tashqari fizika oʻquv kursini oʻqitishni tashkil etishning fizika oʻqitish metodikasining ishlab chiqish va evristik kompetentlikini oshirish haqida so’z boradi.