(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
XX asrning ikkinchi yarmida hududdagi maishiy xizmat ko’rsatish muassasalari, ularning soni, kamchilik va muammolari keltirilgan. Во второй половине XX века представлены учреждения бытового обслуживания региона, их количество, недостатки и проблемы. In the second half of the 20th century, domestic service institutions in the region, their number, shortcomings and problems are presented.