(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Тезисда асрлар оша аёлларимизга бола парваришида муҳим аҳамиятга эга бўлган бешик ҳақида маълумот берилган. Шунингдек бешик тўйларидаги ўзига хос анъаналар ва уларнинг трансформацияси ҳам тавсифлаб берилган. В диссертации даны сведения о колыбели, которая имела важное значение в уходе за детьми наших женщин на протяжении веков. Также описаны уникальные традиции колыбельных свадеб и их трансформация. In the thesis, information about the cradle, which is important in child care for our women over the centuries, is given. It also describes the unique traditions of cradle weddings and their transformation.