(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Мазкур мақолада ёш футболчиларни тайёрлаш методикалари, уларнинг жисмоний, техник, тактик ва психологик ривожланишига таъсир этувчи омиллар таҳлил қилинади. Болаларни футболга тайёрлашда инновацион ёндашувлар, замонавий технологиялар ҳамда самарали машғулот тизимларининг аҳамияти кўриб чиқилади. Шунингдек, ёш футболчиларнинг ўсиши ва ривожланишини таъминлаш учун мақсадли ва тизимли машғулотларнинг ўрни ҳам ёритиб берилган.