(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Maqolada stressning talabalar o’zlashtirishiga ta’siri ko’rsatishi,darslarda o’quvchilarning motivatsiyasini oshirish usullari,raqamli detoks: doimiy onlayn bo’lishning psixologik oqibatlari va raqamli davrda yolg’izlik muammosi, sabablar va yechimlar yoritib berilgan. Maqolada ushbu masalalar ilmiy tadqiqotlar va dalillar asosida tahlil qilinadi.