(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning psixologik xususiyatlarining rivojlanishi haqida ma’lumot beriladi, Jumladan maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning maktabga tayyorgarlik jarayonida sodir bo’ladigan psixologik o’zgarishlar, haqida ma’lumotlar yoritilgan.