(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Banklar dunyoda bugungi moliyaviy xizmatlar bozorining asosiy sektorlaridan hisoblanadi. Butun dunyo miqyosida banklarda xizmat ko’rsatuvchi xodimlar ish sifati hamda samaradorligini baholash jarayoni jadal sur’atlarda O’zbekistonda ham tizimlashib bormoqda. Ushbu maqola tijorat banklarida KPI tizimi va O’zbekiston bank sektori rivojlanishidagi o’rnini tadqiq etgan. банки являются одним из основных секторов современного рынка финансовых услуг в мире. Процесс оценки качества и эффективности работы обслуживающего персонала в банках по всему миру быстрыми темпами систематизируется и в Узбекистане. В данной статье исследована система KPI в коммерческих банках и ее место в развитии банковского сектора Узбекистана. Banks are one of the main sectors of the modern financial services market in the world. The process of assessing the quality and effectiveness of the work of service personnel in banks around the world is rapidly being systematized in Uzbekistan. This article examines the KPI system in commercial banks and its place in the development of the banking sector in Uzbekistan.