(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu tezisda O’zbekistonda aksiz solig’i tizimini takomillashtirish masalalari ko’rib chiqiladi. Aksiz solig’ini yaxshilash, undan kutilgan ijtimoiy va iqtisodiy natijalarni amalga oshirish bo’yicha mavjud imkoniyatlar va amaliy tavsiyalar tahlil qilinadi.