BOBURNING TA’LIM VA MADANIYATGA QO‘SHGAN HISSASI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek mumtoz adabiyotining yirik namoyondasi Zahiriddin Muhammad Boburning ilm-fan, ta’lim va madaniyatga qo‘shgan hissasi bo‘yicha fikrlar bayon etilgan.