UMUMIY O‘RTA TA’LIM TASHKILOTI RAHBARI SHAXSIY NAMUNASINING SAMARADORLIKDAGI AHAMIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim tashkilotlari rahbarining shaxsiy namunasining ta’lim jarayoniga ta’siri tahlil qilingan. Maqolada rahbarning axloqiy me’yorlarga amal qilish, motivatsiya yaratish, ta’lim sifatini yaxshilash, ijtimoiy mas’uliyat va o‘qituvchilarni rag‘batlantirish kabi sohalardagi roli ko‘rib chiqilgan. В данной статье анализируется влияние личного примера руководителя образовательной организации общего среднего образования на процесс обучения. Рассматриваются такие аспекты, как соблюдение этических норм, создание мотивации, улучшение качества образования, социальная ответственность и стимулирование преподавателей.