QQS ZANJIRINI UZILISHINI OLDINI OLISH MASALALARI. (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Ushbu tezisda XXI asrning rivojlanayotgan iqtisodiyotlari va jahon savdosining integratsiyalashuvi bilan global zanjirlar tobora murakkablashib bormoqda.