AVIATSIYADAGI QURILMALAR UCHUVCHISIZ UCHISH APPARATLARINI YARATISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada aviatsiya sanoatidagi eng muhim yo‘nalishlardan biri bo‘lgan uchuvchisiz uchish apparatlarining yaratilishi va rivojlanish bosqichlari yoritiladi. Ushbu texnologiyaning hozirgi holati, ilg‘or ilmiy ishlanmalar va texnik yechimlar tahlil qilinadi. Shuningdek, uchuvchisiz apparatlarni ishlab chiqishning metodologik asoslari va ularning amaliy qo‘llanilishi muhokama qilinadi.